Goedkoop er op uit in Vechtdal

Vier het weekend bij De Barones

Wilt u goedkoop een weekendje weg in Vechtdal? Bij De Barones kunt u heerlijk een weekendje weg voor een vriendelijke prijs. Kom met uw familie, partner of vrienden en geniet van alles wat ons restaurant en hotel te bieden hebben.

Rust en avontuur in Vechtdal

Hotel en restaurant De Barones ligt middenin het Vechtdal in Dalfsen. Hierdoor kunt u prachtige wandelingen maken in de natuur, maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. Zoekt u de rust op van het Vechtdal? Of gaat u juist voor de reuring van een stad naar Zwolle? Hier kunt u bijvoorbeeld museum de Fundatie bezoeken of de prachtige Broerenkerk. Uw goedkope weekendje weg in Vechtdal is zo een compleet uitje.

Een weekendje weg met groepen

Een weekendje weg boeken dat voor iedereen betaalbaar is kan een flinke uitdaging zijn. Bij De Barones kunt u meerdere hotelkamers boeken, zodat u van uw privacy kunt genieten. Bij vijf hotelkamers of meer kunt u ook gebruik maken van onze groepskeuken. Zo kunt u ’s avonds gezellig samen eten of elkaar ’s ochtends treffen aan het ontbijt. Ideaal voor een familieweekend of een weekendje weg met vrienden. De ligging van ons hotel en restaurant zijn ideaal. Er is een snelweg in de buurt en ook het station is op loopafstand. Zo is het voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bekijk al onze kamers hier.

Bekijk onze kamers

Ruimte voor activiteiten

Wat is er leuker tijdens een weekendje weg dan samen spelletjes spelen en andere activiteiten ondernemen? Bij De Barones is er genoeg ruimte en ook helpen we graag mee met het organiseren van een activiteit. Ga buiten het bos in, bouw een menselijke piramide of leer boogschieten. Of organiseer in een van onze ruimtes een pubquiz. Er is van alles mogelijk! Zo kunt u genieten van een goedkoop weekendje weg in Vechtdal.

Neem voor meer informatie over het organiseren van een activiteit contact met ons op.