Er op uit in Overijssel

Een weekendje weg bij De Barones

Wilt u goedkoop een weekendje weg in Overijssel? Overijssel is een geweldige plek om een weekendje weg te gaan met de familie, met vrienden of met uw partner. Bij De Barones kunt u heerlijk een weekendje weg voor een goede prijs. Met het restaurant en hotel middenin de natuur heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. 

Weekend weg met groepen

Een weekendje weg boeken dat voor iedereen betaalbaar is kan een flinke uitdaging zijn. Bij De Barones kunt u meerdere hotelkamers boeken, zodat u van uw privacy kunt genieten. Bij vijf hotelkamers of meer kunt u ook gebruik maken van onze groepskeuken. Zo kunt u ’s avonds gezellig samen eten of elkaar ’s ochtends treffen aan het ontbijt. Ideaal voor een familieweekend of een weekendje weg met vrienden. De ligging van ons hotel en restaurant zijn ideaal, lekker dichtbij de natuur, maar ook op slechts een kwartiertje rijden vanaf Zwolle.

Bekijk onze kamers

Ruimte voor activiteiten

Wat is er leuker tijdens een weekendje weg dan samen spelletjes spelen en andere activiteiten ondernemen? Bij De Barones is er genoeg ruimte. Ga buiten het bos in, bouw een menselijke piramide of leer boogschieten. Of organiseer in een van onze ruimtes een pubquiz. Er is van alles mogelijk! Zo wordt uw betaalbare weekendje weg in Overijssel een succes. De Barones helpt je graag met het organiseren van een activiteit. Bekijk vast onze arrangementen of neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Er op uit in Overijssel

Hotel en Restaurant De Barones ligt middenin het Vechtdal. Hierdoor kunt u mooie wandelingen maken in de natuur. Er is genoeg te beleven in de omgeving. Geniet van de rust in het Vechtdal of zoek de reuring van een stad op in Zwolle. Hier kunt u bijvoorbeeld museum de Fundatie bezoeken of de prachtige Broerenkerk. Geniet van een goedkoop weekendje weg in Overijssel.