Overnachten bij De Barones

Kom tot rust in het Vechtdal

Bent u toe aan ontspanning? Boek bij De Barones een goedkoop nachtje weg Vechtdal en kom tot rust in de natuur.

Het hotel

Gastvrijheid staat bij ons centraal. Inchecken bij De Barones voelt dan ook als thuiskomen. Onze gasten kunnen rekenen op een goed verzorgd ontbijt en er is gratis WiFi.  Daarnaast parkeert u uw auto altijd gratis naast het hotel. Onze kamers zijn stuk voor stuk comfortabel ingericht. Wilt u meer zien van onze kamers?

Bekijk onze kamers

De omgeving

Het hotel van De Barones staat middenin het Vechtdal in Dalfsen. Zo kunt u na een heerlijke maaltijd in ons restaurant, een mooie wandeling maken. Ook in de omgeving zijn genoeg dingen te zien en te doen. Bezoek bijvoorbeeld museum de Fundatie in Zwolle of ga een dagje winkelen in deze mooie Hanzestad.

Restaurant

Ons hotel is uitgerust met een gezellig restaurant. U kunt heerlijk a la carte eten bij ons eten of genieten van een pannenkoek van de uitgebreide pannenkoeken kaart. Liever lunchen? Of nog gezellig een borrel drinken voordat u naar uw kamer gaat? Dat kan allemaal in ons restaurant. Bekijk vast onze menukaarten om een idee te krijgen van onze heerlijke gerechten.

Menukaarten Reserveer een tafel

Goedkoop nachtje weg Vechtdal

De Barones heeft hotelkamers in verschillende prijsklassen. Wilt u goedkoop een nachtje weg in Vechtdal? Kies dan voor onze budget tweepersoonskamer of eenpersoonskamer. Zo geniet u van alles dat De Barones en het Vechtdal te bieden hebben voor een vriendelijke prijs.