Zorg op vakantie nodig? Boek uw overnachting bij De Barones

Zorg op vakantie nodig? Boek uw overnachting bij De Barones

4 mei, 2018

Bent u afhankelijk van dagelijkse zorg en denkt u dat u daardoor niet op vakantie kan? Dat is nergens voor nodig want bij ons in het hotel kunt u gewoon de zorg krijgen die u nodig heeft. Dankzij een samenwerking met Zorg op locatie kunt u heerlijk bij ons vakantie komen vieren. Heel veel zorg wordt gewoon vergoed door de zorgverzekering dus u bent niet ineens veel meer geld kwijt. Sterker nog, wij ontzorgen u zodat u juist even heerlijk op vakantie kan!

Op vakantie met zorg, maar dan zonder gedoe

Heeft u elke dag hulp nodig bij bijvoorbeeld het aan- en uittrekken van steunkousen? Of heeft u hulp nodig bij het douchen? Of misschien heeft u wel diabetes en bent u afhankelijk van injecties. Voor heel veel verschillende soorten zorg kunnen wij een oplossing op maat bieden. Neem contact met ons op als u wilt boeken. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of bel ons via 0529 -435 666.
U dacht misschien altijd dat het te veel gedoe zou zijn om op vakantie te gaan vanwege uw zorgbehoefte, maar niets is minder waar. Via een mailtje of belletje kunnen we alles regelen. Een verwijzing van uw (huis)arts is in sommige gevallen noodzakelijk. Of dit in uw specifieke situatie van toepassing is kun u navragen bij uw aanmelding.

Revalideren bij De Barones

Heeft u bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie gepland staan en kan u daarna niet direct naar huis omdat daar geen mantelzorger is of moet u eerst revalideren? Vaak bent u dan aangewezen op een verzorgingstehuis. Maar wat als u daar liever niet heen wil? U kunt het volledige revalidatietraject ook bij ons laten plaatsvinden! Wij zorgen er dan voor dat bijvoorbeeld thuiszorg en fysio bij ons in het hotel komen. Ook is er een speciale oefenruimte.
In zo’n fijne en ontspannen omgeving zal revalideren alleen maar sneller gaan. U logeert in een heerlijke bosrijke omgeving en naast het feit dat u zorg nodig heeft heeft u ook een heerlijk vakantiegevoel.