Vier Valentijnsdag met je geliefde bij De Barones

Vier Valentijnsdag met je geliefde bij De Barones

3 februari, 2017

Het is weer bijna Valentijnsdag! Natuurlijk is de liefde elke dag belangrijk, maar op Valentijnsdag is het leuk om je geliefde net een beetje extra aandacht te geven. Valentijnsdag bij De Barones is nu wel heel romantisch. Schuif aan bij ons speciale Valentijnsdiner, of kom genieten van een romantische high tea. Wil je echt uitpakken? Boek dan een nacht in ons hotel!

Valentijnsmenu

Op Valentijnsdag serveren wij een romantisch menu voor slechts €29,50 per persoon. En omdat Valentijnsdag dit jaar op een dinsdag valt kun je het diner reserveren vanaf vrijdag 10 februari tot en met zondag 19 februari! Start het 3 gangenmenu met carpaccio of heldere bouillon met bospaddestoelen. Als hoofdgerecht serveren we een proeverij met vlees en vis samen met passende garnituur. We sluiten het Valentijnsdiner af met een ‘Love Dessert’.

Wil je reserveren voor dit menu? Neem dan direct contact met ons op!

Valentijnsdag High Tea

Wil je een keer iets bijzonders doen op Valentijnsdag? Kom dan genieten van een heerlijke high tea. We heten jou en je geliefde feestelijk welkom met een glaasje liefdesbubbels of met een fruitcocktail. Tijdens de high tea genieten jullie van heerlijke thee en smakelijke hapjes. Als je reserveert per mail kun je daarbij een romantische liefdesboodschap doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat deze boodschap bij aankomst op jullie tafeltje staat!

De Valentijnsdag high tea kun je de hele maand februari reserveren voor slechts €24,95 per persoon. Reserveer nu!

Romantisch overnachten?

Als je echt uit wilt pakken op Valentijnsdag bij De Barones kun je natuurlijk ook een hotelovernachting boeken! We hebben nu een special hotelarrangement voor Valentijnsdag. Je gaat samen met je geliefde genieten van een Valentijnsdiner op de dag van aankomst en in de sfeervolle hotelkamer vinden jullie chocolade hartjes en een rode roos. Geniet de volgende ochtend extra lang samen, want jullie mogen gratis laat uitchecken (12 uur).

Boeken kan tot en met 31 maart (mits beschikbaar) o.v.v. Valentijnsarrangement 2017 via info@debaronesdalfsen.nl. Prijs: €69,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Reserveren voor Valentijnsdag?

Wil je het diner, de high tea of de overnachting inclusief het diner reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@debaronesdalfsen.nl en wij maken alles in orde voor een romantisch samenzijn met jouw geliefde!