Vier Pasen 2018 bij Restaurant De Barones

Vier Pasen 2018 bij Restaurant De Barones

26 januari, 2018

Kom brunchen!

Pasen, heerlijke feestdagen om samen met familie en/of vrienden te genieten van heerlijk samenzijn. En daar hoort natuurlijk lekker eten bij! Bij Restaurant De Barones serveren we weer een uitgebreide paasbrunch. Op beide Paasdagen ontvangen we gasten vanaf 11:00 uur zodat we om 11:30 uur kunnen starten met de brunch. We serveren heerlijke gerechten als quiche, huisgemaakte pastasalades, soepen en vleessoorten. Natuurlijk kan een royaal en een heerlijk vers broodassortiment niet ontbreken.

Bekijk hier het complete menu voor de paasbrunch

Paas high tea

Wilt u liever niet brunchen maar bijvoorbeeld in een kleiner gezelschap genieten van een heerlijke high tea? Speciaal voor de gelegenheid serveren we onze high tea geheel in stijl van Pasen. Denk aan lekkere gerechtjes met ei, maar natuurlijk ook de vertrouwde sandwiches en zoete hapjes. Wilt u meer informatie over de Paas high tea? Bel dan 0529-435666 of mail info@debaronesdalfsen.nl.

A la carte eten

Uiteraard is ons restaurant ook gewoon geop
end op eerste en tweede Paasdag. Als u dus heelrijk wilt dineren bent u ook van harte welkom bij De Barones in Dalfsen. Hier vindt u onze menukaart. Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant tijdens Pasen? Dan raden wij het u aan om te reserveren!

Reserveren voor Pasen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod tijdens Pasen? Of wilt u reserveren voor de brunch, een high tea of een a la carte diner? Neem dan even contact met ons op! Bel ons via 0529-435666 of mail info@debaronesdalfsen.nl.