Vier Pasen bij De Barones!

Vier Pasen bij De Barones!

14 maart, 2019

Pasen 2019 bij De Barones!

De krokussen en narcissen zijn alweer in bloei, het voorjaar komt er aan… nog even en het is zover, Pasen! Wie wel heerlijk met zijn of haar familie wil genieten van lekker eten, maar niet uren in de keuken wil staan is van harte welkom om Pasen bij De Barones te komen vieren. Op zondag 21 april en maandag 22 april serveren wij ook dit jaar weer een uitgebreide Paasbrunch.

Tijdens het Paas brunchbuffet serveren we heerlijke gerechten. Denk daarbij aan diverse eiergerechten, heerlijk paasbrood, verschillende soorten salades, een robuuste planken met variaties aan kazen en Italiaanse hamsoorten en nog veel meer! Daarbij sluiten we de brunch af met een spetterend Grand Dessertbuffet.

Bekijk hier het volledige menu en de prijzen van de Paasbrunch

Praktisch: de aanvang van het brunchbuffet is vanaf 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00, met eindtijd 14:00. Meer informatie? Neem contact met ons op?

Liever iets anders?

Paas high tea

Wilt u liever niet brunchen maar bijvoorbeeld in een kleiner gezelschap genieten van een heerlijke high tea? Speciaal voor de gelegenheid serveren we onze high tea geheel in stijl van Pasen. Denk aan lekkere gerechtjes met ei, maar natuurlijk ook de vertrouwde sandwiches en zoete hapjes. Wilt u meer informatie over de Paas high tea? Bel dan 0529-435666 of mail info@debaronesdalfsen.nl.

 

A la carte eten

Uiteraard is ons restaurant ook gewoon geopend op eerste en tweede Paasdag. Als u dus heerlijk wilt dineren bent u ook van harte welkom bij De Barones in Dalfsen. Hier vindt u onze menukaart. Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant tijdens Pasen? Dan raden wij het u aan om te reserveren!

 

Reserveren voor Pasen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod tijdens Pasen? Of wilt u reserveren voor de brunch, een high tea of een a la carte diner? Neem dan even contact met ons op! Bel ons via 0529-435666 of mail info@debaronesdalfsen.nl.