Vier Moederdag bij De Barones

Vier Moederdag bij De Barones

2 mei, 2018

Het is alweer bijna Moederdag en dat mag zeker gevierd worden. Heeft u al plannen? Bent u zelf moeder of wilt u juist een andere moeder verrassen? Kom dan bijvoorbeeld genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant. Een high tea bij De Barones is een heerlijk moment tussen lunch en diner in. Er is uitgebreid de tijd om heerlijk bij te kletsen en ondertussen kunt u genieten van verschillende soorten verse thee en allerlei zoete en hartige hapjes.

Een high tea bij De Barones duurt ongeveer 2,5 uur en daarvoor betaalt u slechts € 18,50 per persoon. Hiervoor krijgt u verschillende soorten verse thee, scones met jam, lemon curd en clodded cream, verschillende soorten sandwiches, quiche, overheerlijke muffins en veel meer.

Lees hier meer over de high tea

Geef een dinerbon cadeau

Komt het even niet uit om samen op moederdag direct te genieten van een high tea of bijvoorbeeld lunch of diner in ons restaurant? Geef dan een De Barones dinerbon cadeau. U kunt een volledig verzorgd diner cadeau doen, maar we kunnen ook elk gewenst bedrag op de bon zetten. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt zodat u een leuk cadeautje heeft om weg te geven. Daarnaast sturen wij de cadeaubon (tegen betaling) indien gewenst ook naar de ontvanger op!

Meer informatie over onze dinerbon of direct bestellen? Bel: 0529-435666.