Vier Kerst bij De Barones in Dalfsen

Vier Kerst bij De Barones in Dalfsen

24 oktober, 2018

Nog even en dan is het alweer Kerst! Wie wel heerlijk met zijn of haar familie wil genieten van lekker eten, maar niet uren in de keuken wil staan is van harte welkom bij Kerst bij De Barones. Ook dit jaar serveren wij weer op zowel eerste- als tweede Kerstdag een spetterend en feestelijk Kerstbuffet.

kerst De BaronesTijdens het Kerstbuffet serveren we heerlijke gerechten. Denk daarbij aan traditionele Zwolse mosterdsoep, een robuuste vleesplank met een variatie aan Italiaanse hamsoorten en meer. Ook serveren we natuurlijk onze beruchte spareribs, gebakken zalmstukjes in hollandaise dillesaus en stoofpot van Vechtdal Rund. We sluiten het buffet af met een grand dessert met een variatie aan ijstaarten, mousse, bavarois, vers fruit, slagroom en vuurwerk.

Bekijk hier het volledige menu en de prijzen van het Kerstbuffet

Praktisch: de aanvang van het kerstbuffet is vanaf 16:00 uur. Inloop vanaf 15:30, met eindtijd 18:30. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Liever brunchen?

Niet is zo leuk als een gezellige brunch met familie of vrienden. Tijdens kerst is de brunch dan vaak ook onmisbaar. Bij De Barones hebben we een heerlijke brunch samengesteld met lekkere soepen, broodsoorten, koude gerechten zoals salades en rundvleessalade en warme gerechten zoals heerlijke beenham. Ook hier sluiten we af met een uitgebreid dessert. De brunch vindt  zowel op eerste- als tweede Kerstdag plaats. Benieuwd naar het hele menu en meer informatie over prijzen? Lees hier meer over de kerstbrunch.

Praktisch: de aanvang van het brunchbuffet is vanaf 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00, met als eindetijd 14:00. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Er even tussenuit tijdens de Kerstdagen?

Hotelarrangement

Wil je de Kerstdagen dit jaar wel eens buiten de deur vieren? Boek dan het Kerst hotelarrangement bij De Barones. Schuif aan bij ons kerstbrunch op Eerste Kerstdag en ga heerlijk naar de bioscoop of naar museum de Fundatie in Zwolle. Dit is allemaal inbegrepen:

 • 3 Dagen, 2 nachten logies incl. kerstontbijt
 • Ontvangst met koffie/thee en warme apfelstrudel
 • Inclusief kerstbrunch op Eerste Kerstdag
 • Inclusief kaartjes voor de bioscoop of museum De Fundatie op Tweede Kerstdag
 • Aankomst maandag 24 december
 • Prijs op basis van een tweepersoonskamer: €139,00 p.p.
 • Toeslag Royale tweepersoonskamer: €10,00 p.p.

Liever 3 nachten komen logeren? Dat kan natuurlijk ook!

 • Extra nacht toeslag voor logies en ontbijt € 38,50 p.p.
 • 4 Dagen, 3 nachten logies incl. kerstontbijt
 • Aankomst op maandag 24 december, uitchecken op donderdag 27 december
 • Liever op Tweede Kerstdag aankomen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Wilt u direct reserveren? Neem contact met ons op!