Trainingszaal huren? Bekijk de mogelijkheden!

Trainingszaal huren? Bekijk de mogelijkheden!

22 juni, 2018

Wilt u een trainingszaal huren? Bent u op zoek naar een zaal voor bijvoorbeeld het geven van yogalessen, (zwangerschaps-)gym, muziek of een zakelijke training? Bij De Barones verhuren we mooie verwarmde zalen die u per uur, dag of meerdere dagen kunt huren. Juist door de combinatie met ons hotel en restaurant kunt u ook heel goed bijvoorbeeld een yogaweekend te organiseren.

Hotel De Barones

Ons landhuis ligt middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Het is een unieke locatie om heerlijk te overnachten. De hotelkamers hebben allemaal een gemoedelijke sfeer, maar zijn tegelijkertijd heel goed te gebruiken voor zakelijke gasten. Het hotel beschikt over 14 tweepersoonskamers, 12 eenpersoonskamers en 2 familiekamers. Alle kamers beschikken over comfortabele boxspring-bedden, een privé badkamer, gratis WiFi en een tv en zitje met bureau. Ideaal als u bijvoorbeeld een trainingsweekend wilt organiseren.

Lees hier meer over de kamers

Restaurant De Barones

In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk a la carte diner. Ook bieden we een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan te schuiven voor de lunch. Onze menukaarten kunt u online bekijken. Uiteraard kunnen we voor een trainingsgezelschap speciale menu’s samenstellen. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Zalen bekijken?

Bent u benieuwd naar onze zalen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een trainingsweekend? U bent van harte welkom on ze in het echt te komen bekijken. We laten u graag alle mogelijkheden zien! Vraag online een offerte aan of maak direct een afspraak voor een bezoek. Vul hieronder het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.