4 November: Rainbow Tai Chi Workshop

4 November: Rainbow Tai Chi Workshop

18 oktober, 2017

Op zaterdag 4 november geeft Liza Disselhorst een Rainbow Tai Chi Workshop bij ons in De Barones. Liza is leraar in opleiding onder leiding van Taoist Tai Chi Master Choy. Hij is de schrijver van het boek ‘15 ways to a happier you‘. Tijdens deze Rainbow Tai Chi Workshop Dalfsen leer je 8 fundamentele oefeningen.

Connectie met de levenskracht

Tai Chi en Chi Kung zullen je helpen om meer rust in je leven te brengen en je terugbrengen naar een connectie met de levenskracht (genaamd Chi). De langzame, simpele bewegingen brengen je meer rust, energie, meer zelfvertrouwen, stabiliteit en een betere gezondheid! De oefeningen geven je balans op zowel emotioneel, fysiek, mentaal als spiritueel vlak.

De 8 fundamentele principes en oefeningen zijn praktisch toepasbaar in situaties waar je dagelijks mee te maken hebt. Je kunt ze zien als tools die je kunt gebruiken op ieder moment in je leven om terug te komen bij rust en vertrouwen in jezelf. Je leert bijvoorbeeld los te laten, gebalanceerde keuzes te maken en naar je hart te luisteren.

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshops zijn toegankelijk voor volwassenen (18+) van alle leeftijden. Omdat iedereen kan leren op zijn of haar eigen niveau is het niet nodig om ervaring in enige vorm van Tai Chi en Chi Kung te hebben. De enige voorwaarde om mee te doen is bereidheid en openheid om te leren. Je hoeft geen bepaalde fysieke fitheid te hebben om te kunnen profiteren van de workshops.

Het regelmatig beoefenen van Tai Chi en Chi Kung is gunstig bevonden voor veel verschillende uitdagingen zoals: stress, rusteloosheid, slaapproblemen, depressie, hoge bloeddruk, artritis, inflexibiliteit, hartproblemen en diabetes (Harvard University Study 2009).

Praktische info en inschrijven

Datum: zaterdag 4 november 2017
Tijd: 10:00 – 17:00
Locatie: De Barones, Gerner Es 5a, 7722RX Dalfsen
Prijs per workshop: €40,-
Early Bird; €35,- (bij opgave en betaling uiterlijk 20 oktober 2017)

Inschrijven? Stuur een mail naar: liza.disselhorst@gmail.com