Startbewijs Schatgravers en Pottenkijkers

Startbewijs Schatgravers en Pottenkijkers

4 augustus, 2017

Deze zomer start er een nieuw archeologisch onderzoek op de plek waar in 2015 het grafveld van de hunebedbouwers en de rijke graven van het koningspaar uit de vroege middeleeuwen zijn gevonden. Bijzonder is dat het publiek mee mag graven met de archeologen!

In de periode van 14 augustus tot en met 9 september kun je als Schatgraver een week, twee dagen of een halve dag meewerken aan het archeologische onderzoek. Inschrijven kun nog tot en met 6 augustus. Kijk voor meer informatie op www.schatvandalfsen.nl

Startbewijs

Doe je mee aan het schatgraven dan kun je op de dag zelf bij hotel en restaurant De Barones melden. Je ontvangt van ons je startbewijs. Ook staat er koffie/thee en cake voor je klaar!

Na de koffie kun je op de fiets naar de opgraving. Na de opgraving ben je weer welkom bij hotel en restaurant De Barones voor een broodje of een pannenkoek. Graaf je mee aan de Schat van Dalfsen? Bekijk dan hier alvast wat je eventueel kun bestellen of laten bezorgen op locatie.

Pottenkijkersarrangement

Graaf je niet mee bij de Schat van Dalfsen maar ben je er wel nieuwsgierig naar? Dan kun je gratis gaan pottenkijken. Aanmelden kan via www.schatvandalfsen.nl of boek het Pottenkijkersarrangement bij De Barones. Ook buiten de opgravingen kun je bij ons terecht voor de Trechterbekerroute.

Wilt u dineren of overnachten bij hotel en restaurant De Barones?

Bekijk dan onze speciale Schat van Dalfsen aanbiedingen.