Een heerlijke kerst bij De Barones

Een heerlijke kerst bij De Barones

2 november, 2016

Wilt u tijdens de kerstdagen heerlijk dineren samen met uw familie? Heeft u geen zin om zelf uren in de keuken te staan, maar wilt u wel genieten van een kerstdiner? Restaurant De Barones is op beide kerstdagen geopend. Kom genieten van ons spectaculaire kerstbuffet!

De Barones organiseert het kerstbuffet op beide kerstdagen. U en uw gezelschap hebben keus uit veel heerlijke gerechten. Denk aan voorgerechten als Zwolse mosterdsoep, visplateau van gerookte zalm, poon, gerookte forel en haring en hoofdgerechten als stoofpot van Vechtdal rund en varkenshaas met champignon roomsaus. Natuurlijk sluiten we af met een grand dessert. Bent u benieuwd naar alle gerechten van het buffet en wilt u meer weten over prijzen en aanvangstijden? Bekijk dan hier het menu.

kerst menu

Kerstbrunch

Niet is zo leuk als een gezellige brunch met uw familie of vrienden. Tijdens kerst is de brunch dan vaak ook onmisbaar. Bij De Barones hebben we een heerlijke brunch samengesteld met lekkere soepen, broodsoorten, koude gerechten zoals salades en rundvleessalade en warme gerechten zoals beenham en quiche. Ook hier sluiten we af met een uitgebreid dessert. Lees hier meer over de kerstbrunch.

Dineren

Wilt u tijdens de kerstdagen genieten van een a la carte diner? Ook dat kan bij De Barones. Als u liever niet aanschuift bij het buffet, kunt u bij ons ook heerlijk komen dineren. Voor meer informatie of het reserveren van een tafel belt u naar: 0529-435666.

Meer info en reserveren

Bent u benieuwd naar het volledige kerstmenu en wilt u meer weten over aanvangstijden en prijzen? Bekijk het menu dan hier. Wilt u tijdens de kerstdagen verzekerd zijn van een tafeltje in ons restaurant? Reserveer dan snel: 0529-435666.

Dieetwensen?

We houden natuurlijk rekening met vegetarische en andere dieetwensen (glutenvrij e.d.). Geef uw wensen aan bij uw reservering.