Relaxen in de sauna en slapen in een comfortabel hotel

Relaxen in de sauna en slapen in een comfortabel hotel

18 januari, 2017

Wilt u er even tussenuit? Heeft u zin om even helemaal te ontsnappen aan de drukte van alledag? Boek dan een relax-arrangement bij De Barones. U verblijft twee nachten in ons comfortabele Hotel De Barones en daarbij krijgt u een hele dag toegang tot Sauna Kontrast.

Sauna Kontrast ligt op loopafstand van ons hotel dus u heeft alle ingrediënten voor een dagje relaxen dichtbij. Deze sauna is geheel ingericht in de stijl van een Sallandse boerderij. Hier wordt u gastvrij ontvangen en kunt u uitgebreid genieten van urenlang saunaplezier.

Heerlijk rustig

Het wellness complex is niet zo groot, maar heeft wel verschillende heerlijke sauna’s. Zo kunt u wel genieten van een dag met meerdere sauna’s, maar u hoeft geen massa’s mensen te verwachten. Geniet bijvoorbeeld in de 80 of 90 graden cabine, relax in de infrarood sauna of droom weg in de stoomcabine. Natuurlijk zijn er ook verschillende baden en relaxruimtes.

Om uw saunabezoek compleet te maken kunt u aan het einde van dag lopend naar uw comfortabele hotelkamer. Als u ons relax-arrangement boekt kunt u twee nachten heerlijk overnachten in Hotel De Barones. Ook verwennen we u met een koffie en een huisgemaakte lekkernij bij aankomst en ook kunt u op de aankomstdag aanschuiven voor een heerlijk 3 gangenmenu.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze relax-arrangement? Klik dan hier. We vertellen u graag meer over uw bezoek aan ons hotel in combinatie met die arrangement. U kunt ons natuurlijk altijd bellen. De arrangementsprijs is €118,50 per persoon als u aankomt op zondag, dinsdag, woensdag of donderdag (op basis van een tweepersoonskamer). U kunt ook op vrijdag of zaterdag aankomen maar dan betaalt u €125,50 per persoon.

Meer informatie over het relax-arrangement