Review van bruidspaar: “De trouwlocatie was echt een aanrader”

Review van bruidspaar: “De trouwlocatie was echt een aanrader”

11 januari, 2017

Judith en Julian vierden het avondfeest van hun bruiloft op onze trouwlocatie. Judith kocht haar bruidsjurk bij Assepoester. Op hun website staat een uitgebreid verhaal van Judith over de zoektocht naar de jurk, de ceremonie tot aan het eindfeest bij ons. Een mooie trouwlocatie review!

Indoor festival

Over De Barones vertelt Judith: “Ons feest vierden we in een landhuis dat Engels, vintage is ingericht. Een beetje in de stijl van een indoor festival. Er was een loungeruimte met een snoepbar en een fotokist (fotohokje). De DJ’s stonden in een aparte ruimte te draaien, met een barretje en een serre. En buiten was alles goed geregeld voor de rokers.”

“Bij de feestlocatie hebben we met de daggasten een pannenkoekenbuffet gedaan. Het moest vooral lekker ongedwongen zijn. En het was meteen een goede bodem voor ’s avonds. We hadden tien hotelkamers bij de feestlocatie, waardoor 20 mensen konden blijven slapen. Die konden nog even inchecken en relaxen omdat het eten niet zo lang duurde. Er was ook een mooie ruimte waar de kinderen konden relaxen, met een hoekbank en een tv.”

Weekendgevoel

“De locatie was echt een aanrader. Goed verzorgd en doordat we konden blijven slapen, kregen we echt een weekendgevoel. Anders is het zo jammer dat het zo abrupt is afgelopen. Bij ons ging de muziek ook nog wel door tot een uur of 2 ’s nachts.”

“De volgende ochtend zaten we weer aan het ontbijt met z’n allen. Het zaaltje was helemaal schoon en omgebouwd. Zo konden we samen nog even genieten. Het is precies zo gegaan als we het hadden gewild.”

Lees het volledige verhaal van Judith op de website van Assepoester.