Opening drive-in

Opening drive-in

23 april, 2020

De opening van de drive-in

Wat een overweldigende succes, geweldige aandacht en super reacties op de opening van de Asperge Drive-In!

Op het advies van de overheid moesten wij per 16 maart helaas de deur gesloten houden van ons restaurant, in verband met het huidige corona virus. Maar dat zou dus beteken dat onze gasten niet meer kunnen genieten van onze gerechten?! Na enige brainstormsessies werd het idee van de Asperge Drive-in geboren. Want hoe kunnen we jullie, als gast, nou nog dat gastvrije gevoel van De Barones thuis laten ervaren en een manier bieden waardoor jullie onze gerechten niet hoeven te missen … via de drive-in!

En het is een schot in de roos! En daarvoor willen wij jullie 1000 maal voor bedanken. We genieten ├ęcht van alle foto’s en berichten die we ontvangen nadat gasten van onze gerechten hebben genoten.

Nu ook met andere gerechten

Na het succes van de asperge gerechten hebben we er voor gekozen om ook andere gerechten aan te bieden in de drive-in. Dit betekent dat je op vrijdag, zaterdag en zondag gerechten af kunt halen. Benieuwd naar de menukaart en mogelijkheden, of direct uw bestelling doorgeven? Neem dan hier een kijkje.

Wanneer mogen we jullie ontvangen in de drive-in? Graag tot snel!