Nieuwjaarsreceptie organiseren doe je zo

Nieuwjaarsreceptie organiseren doe je zo

10 december, 2019

Ga jij een nieuwjaarsreceptie organiseren voor je medewerkers of collega’s? Er is een aantal dingen waar je aan moet denken om de borrel tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige locatie, een leuke uitnodiging en lekkere hapjes en drankjes. De Barones geeft je tips voor een geslaagde nieuwjaarsreceptie!

Locatie

Je kunt een nieuwjaarsreceptie natuurlijk op kantoor houden, maar het is veel leuker en praktischer als je ergens een externe locatie boekt. Dit scheelt veel gedoe, want op zo’n locatie is alles aanwezig om de borrel tot een succes te maken en ook zit je na afloop niet met de rommel op jullie kantoor.

De Barones heeft een aantal mooie zalen die zeer geschikt zijn voor een nieuwjaarsreceptie. We hebben zalen voor kleine aantallen personen, maar ook grote zalen voor grote groepen. Bekijk hier onze zalen.

Bekijk onze zalen

Hapjes en drankjes

Een nieuwjaarsreceptie zonder hapjes en drankjes is natuurlijk ondenkbaar. Als je de nieuwjaarsreceptie gewoon op kantoor organiseert is het slim om een cateraar te regelen. Als je de nieuwjaarsborrel op een externe locatie zoals De Barones organiseert kunnen de hapjes en drankjes ter plekke geregeld worden. Of je nu gaat voor een volledig diner of alleen voor wat hapjes, alles is mogelijk.

Uitnodigingen

Dit lijkt heel logisch, maar stuur op tijd een goede uitnodiging naar de personen die je wilt hebben op de nieuwjaarsreceptie. Vertel de locatie en het tijdstip en wat mensen kunnen verwachten.

Muziek en aankleding

Ga je een nieuwjaarsreceptie organiseren op een externe locatie? Regel dan dat de ruimte mooi aangekleed wordt. Ook is het bij De Barones mogelijk om de zalen van muziek te voorzien. In overleg zijn de mogelijkheden eindeloos. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

Speech

Een nieuwjaarsreceptie leent zich altijd perfect om medewerkers te vertellen over de successen van het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar. Als organisator is het aan jou om te regelen dat er iemand is die dit praatje gaat houden. Bedenk ook of je een geluidsinstallatie nodig hebt zoals een microfoon en boxen.

Meer informatie?

Wil je weten hoe we bij De Barones een nieuwjaarsreceptie tot een succes maken? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.

Contact opnemen