Nieuwe fiets- en wandelroutes in Dalfsen

Nieuwe fiets- en wandelroutes in Dalfsen

21 april, 2017

Kent u de app ‘Wandelen in Overijssel’ al? Dit is een hele leuke app voor op uw smartphone of tablet met daarin de meest leuke fiets- en wandelroutes in Overijssel. In deze app staan nu drie nieuwe wandelroutes in Dalfsen. Wandelen is allang niet alleen meer leuk voor 65-plussers. Mensen van alle leeftijden trekken er steeds vaker te voet op uit om de omgeving te verkennen.

Deze drie prachtige nieuwe routes laten u unieke plekjes van Dalfsen zien. De drie routes hebben verschillende afstanden en ook zijn ze heel goed per fiets te doen. Bijzonder is dat de wandelroutes allemaal zeer goed toegankelijk zijn voor mindervaliden. In dit gebied is dat echt uniek. 

De 3 routes

Klik hieronder op de routes om de wandel- of fietsroutes te bekijken:

Uniek Dalfsen: op avontuur

Uniek Dalfsen: op avontuur 2

Dalfsen-Ommen: unieke plekjes

De Barones als startpunt

Trekt u er een dag op uit? Ga dan heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving van Dalfsen. Kies ervoor om De Barones als startpunt, eindpunt of rustpunt te bezoeken. Schuif aan voor een heerlijke lunch, koffie met gebak of eindig met een uitgebreid diner. Wilt u er een wandel of fietsweekend of week van maken? Dat kan natuurlijk ook! Overnacht in ons knusse hotel en neem uitgebreid de tijd om de prachtige omgeving te ontdekken.

App downloaden

Download de app voor Android hier

Download de app voor iPhone hier

Wilt u liever geen app downloaden? Of heeft u de route liever op print? De routes liggen ook op papier bij De Barones!