Kom vergaderen in een huiselijke omgeving

Kom vergaderen in een huiselijke omgeving

17 september, 2019

Vergaderen in alle rust

Na de zomervakantie is het tijd om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. En wat is er fijner dan dit doen op een rustige plek in de natuur?

Bij De Barones vergadert u op een unieke en inspirerende locatie. De rustige ligging en de groene omgeving dragen bij aan een succesvolle bijeenkomst. Van presentatie tot workshops of meerdaagse seminars. In onze sfeervolle vergaderruimtes staan beleving en huiselijkheid centraal. Voor elk doel hebben wij een andere ruimte beschikbaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de passende ruimte voor uw vergadering? Bekijk dan snel onze verschillende vergaderzalen of kom zelf de sfeer ervaren.

Onze zalen

Van alle gemakken voorzien

Naast de vergaderruimte leveren we ook graag verschillende voorzieningen om een succesvolle
bijeenkomst te kunnen faciliteren. Uiteraard verzorgen we met liefde overheerlijke lunches, diners of sluit af met een aangeklede borrel. Voor meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk om te overnachten gezellige boutique hotel.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie in Overijssel opgezet.
Bekijk de arrangementen of neem contact op voor meer informatie.

Onze arrangementen Contact

 

 

Teambuilding in de keuken

Na een intensieve vergadering afsluiten met wat leuks? Kom gezellig samen koken en eten in onze groepskeuken welke is uitgerust met alle benodigdheden! Wat dacht u van ‘Heel Holland Bakt’ met uw eigen team?

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de groepskeuken.
Groepskeuken