Culinaire Wandeling Dalfsen: wandel van restaurant naar restaurant!

Culinaire Wandeling Dalfsen: wandel van restaurant naar restaurant!

7 juli, 2017

Bent u wandelliefhebber, maar houdt u ook van lekker eten? Dan is de Culinaire Wandeling Dalfsen echt iets voor u! Ga heerlijk samen wandelen met uw partner, vrienden of familie en proef onderweg gerechtjes bij verschillende restaurants in Dalfsen. Restaurant De Barones doet ook mee.

Tijdens deze culinaire wandeling start u bij het restaurant naar keuze met een welkomstdrankje en een amuse. U wandelt vervolgens via een mooie route van restaurant naar restaurant. U wordt op elke plek culinair verrast! Er zijn twee routes: 8 kilometer en 13 kilometer.

Kosten: €34,- p.p.

Reserveer bij De Barones

Restaurant De Barones is één van de zes restaurants die deelneemt aan de Culinaire Wandeling Dalfsen. De andere restaurants zijn Nikki’s, De Fabriek, Brasserie De Zeven Deugden, Grandcafé het Oude Station en Restaurant Hof van Dalfsen. Als u via ons reserveert start u de culinaire wandeling bij ons! Bij aanvang ontvangt u dan een welkomstdrankje en een amuse. U ontvangt de routebeschrijving en de verdere uitleg. Na de start volgen nog 3 stops met heerlijke gerechtjes.

Reserveer via: 0529 435 666