Blauwvingerdagen Zwolle: hotel nodig?

Blauwvingerdagen Zwolle: hotel nodig?

16 juli, 2019

Gaat u de Blauwvingerdagen in Zwolle bezoeken en zoekt u nog een fijn hotel waar u kunt overnachten? Hotel De Barones in Dalfsen ligt naast Zwolle en in slechts 10 minuten rijden met de auto bent u vanaf ons Hotel in de stad. Ook is Zwolle vanaf Dalfsen goed bereikbaar met de trein.

Ons gezellige en knusse familiehotel biedt goede comfortabele kamers met fijne bedden. Daarnaast ligt het hotel in een rustige omgeving. Zo kunt u na een drukke dag in de gezellige stad Zwolle bij ons even heerlijk op adem komen.

Over de Blauwvingerdagen in Zwolle

De Blauwvingerdagen komen jaarlijks terug in Zwolle. Dit jaar zijn de Blauwvingerdagen op de woensdagen 10, 17, 24 en 31 juli. De binnenstad is dan gevuld met kramen van Zwolse winkeliers en handelaren met allerlei producten zoals kleding, tassen, woonaccessoires, schoonmaakartikelen, versproducten en nog veel meer. Het is één van de grootste braderieën van Nederland.

Blauwvingerdagen

Niet alleen is er een grote braderie op woensdagen, ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo loopt op 17 juli De Rode Lantaarn rond. Hij brengt muziek en gezelligheid voor jong en oud. Op 24 juli is er een kinderplein. Op het Grote Kerkplein zijn dan allerlei activiteiten voor kinderen. Denk aan een springkussen en Oud-Hollandse spelletjes. Op 31 juli speelt de Dixiland band aangename en prettige muziek.

Meer informatie

Blauwvingerdagen: hotel boeken?

Wij bieden verschillende hotelkamers die stuk voor stuk veel comfort bieden. Zo heeft u overal gratis Wifi en kunt u gebruik maken een uitgebreid ontbijtbuffet. Bent u benieuwd naar beschikbaarheid en prijzen van de kamers? Klik dan op onderstaande button.

Boek hier uw overnachting

Fotocredit: Zwolle on Tour