Blauwe bogen dagen in Dalfsen

Blauwe bogen dagen in Dalfsen

1 augustus, 2019

De blauwe bogen op de Vechtbrug in Dalfsen zijn een onmiskenbaar onderdeel van het aanzicht van Dalfsen. Elke zomer zijn er dan ook de Blauwe Bogen in Dalfsen. Vier vrijdagen in de zomervakantie. De laatste twee van juli en de eerste twee in augustus.

Kunstdag en Fun4kids

Elke Blauwe Bogen dag in Dalfsen heeft zijn eigen thema. Zo vond op 19 juli het Food Festival plaats en op 26 juli de Boerendag. Op aanstaande vrijdag, 2 augustus, is het Kunstdag en op 9 augustus staat de dag in het teken van kinderen met het thema Fun4kids. Alle activiteiten op de Blauwe Bogen dagen in Dalfsen vinden plaats van 12:00 tot 21:00 uur.

Op elke Blauwe Bogen dag is er live muziek van verschillende artiesten. Ook is er elke dag braderie in de straten van het centrum. Denk aan een speciale kinderrommelmarkt maar ook aan een rommelmarkt voor volwassenen.

Uitrusten bij De Barones

Gaat u een bezoek brengen aan de Blauwe Bogen dagen en wilt u na uw bezoek even rustig lunchen, koffie drinken of misschien wel doneren? Rijd dan naar De Barones in Dalfsen. Net buiten het centrum en daardoor middenin in de groene natuur. Volop rust en ruimte om na te genieten van de gezelligheid in het centrum. Neem plaats op ons door bomen omringde terras en geniet van de schaduw bij warm weer. Ook hebben we natuurlijk plekjes in de zon! Slecht weer? In ons restaurant is het ook heerlijk vertoeven.

Restaurant De Barones

Wilt u vast weten welke lekkere gerechten op onze menukaart staan? Bekijk hier de menukaarten. We hebben zowel een a la carte kaart als een pannekoeken kaart. Op de a la carte kaart staan verschillende lekkere voor-, hoofd- en nagerechten. Onze pannenkoeken kaart is zeer uitgebreid.

A la carte menukaart Lunchkaart Pannenkoeken kaart

Reserveren?

Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant op een van de Blauwe Bogen dagen in Dalfsen? Reserveer dan en tafel. Dit kan heel gemakkelijk online, maar u kunt natuurlij ook even bellen: 0529-435666

Reserveren