De Barones op High Tea Vriendinnen.nl

De Barones op High Tea Vriendinnen.nl

28 juni, 2017

Ontzettend leuk! Corina en Aisha van de High Tea Vriendinnen bezochten deze maand ons Hotel en Restaurant De Barones in Dalfsen. Ze kwamen genieten van een high tea om vervolgens van hun ervaringen een leuke blog voor op hun website te schrijven. Ook maakten ze prachtige foto’s waar we erg trots op zijn!

Hieronder een paar fragmenten uit de blog, maar het is natuurlijk het leukst om de blog helemaal te lezen! Ga naar de website van de High Tea Vriendinnen

Uit het verhaal van de High Tea Vriendinnen:

“De oprijlaan van De Barones is in deze tijd van het jaar spectaculair om te zien. Talloze Rododendrons staan in bloei en een blauw/paarse bloemenhaag straalt je tegemoet zodra je het terrein oprijdt.”

“Het decor heeft een gezellige boutique uitstraling en overal waar je kijkt vind je mooie sfeerelementen.”

“Op de etagère liggen diverse lekkere sandwiches, overheerlijke muffins, smakelijke scones met clotted cream en lemoncurd, cheesecake, hangop met aardbeien, eclairs, brownies en chocoladetruffels. Enthousiast vallen we aan!”

High Tea reserveren

Ben jij na het lezen van de blog van de highteavriendinnen.nl enthousiast geworden over onze high tea of over ons Hotel/Restaurant in het algemeen? Reserveer dan nu een tafeltje of een kamer en ontdek zelf hoe fijn het is bij De Barones!

Fotocredit: High Tea Vriendinnen