Elke laatste vrijdag van de maand: Barones borrelavond!

Elke laatste vrijdag van de maand: Barones borrelavond!

13 januari, 2017

Vrijdag is een fijne dag in de week. Voor de meesten start hier het weekend. Nog twee vrije dagen voor de boeg! Op vrijdag wordt dan ook vaak geborreld. Wilt u het weekend op een gezellige manier inluiden? Kom dan op de laatste vrijdag van de maand naar de Barones borrelavond!

Tijdens deze borrelavond geniet u voor slechts €12,50 per persoon van een heerlijke high wine of een high beer. U kunt dit vergelijken met een high tea, maar in plaats van thee en bij thee passen hapjes geniet u van heerlijke wijnen of speciaal biertjes in combinatie met hartige hapjes.

High wine

Bij de high wine komen drie glaasjes wijn geserveerd met koude en warme gerechtjes, borrelgarnituur met dippers, olijven, nootjes en brood en kruidenboter en aïoli. Als u de high wine reserveert tijdens borrelavond betaalt u slechts €12,50 per persoon.

Lees hier meer over de high wine

High beer

De high beer is goed te vergelijken met de high wine. We serveren hapjes die goed bij de verschillende soorten bier passen en daarnaast kunt u genieten van drie glaasjes speciaal bier.

Lees hier meer over de high beer

Reserveren

Wilt u gezellig komen borrelen op de laatste vrijdag van de maand? Reserveer dan nu een plekje! Luidt het weekend in onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes samen met uw eigen gezelschap!

Reserveren

Drinkt u geen alcohol? Uiteraard serveren wij ook frisdrank in plaats van wijn of bier.