Actie voor de harde werkers!

Actie voor de harde werkers!

15 februari, 2018

Gaat u voor uw werk afreizen naar Overijssel en zoekt u nog een rustig gelegen hotel in de buurt van Zwolle? Dan heeft de Barones een geschikte actie voor u! Nu kunt u namelijk overnachten op een royale kamer, krijgt u een goed gevuld ontbijt of ontbijtpakket in de ochtend en kunt u gelijk na het inchecken al genieten van een heerlijke huiskamermaaltijd. Daarbij beschikt het hotel en bijbehorend restaurant over gratis WIFI en is er genoeg gelegenheid om nog even rustig te werken, zowel op uw kamer als in de gemeenschappelijke ruimtes.

De actie

Bij éénpersoonsgebruik krijgt u dit alles krijgt u voor maar €64,50 in plaats van €82,00 per nacht, met nog €10,- extra korting wanneer u twee nachten wilt verblijven:

  • Huiskamermaaltijd bij aankomst;
  • Overnachting in een royale kamer;
  • Ontbijt(pakket) in de ochtend;
  • Gratis WIFI.

Komt u overnachten met een tweede persoon en deelt u een kamer? Dan krijgt u dit alles voor maar €49,50 in plaats van €56,00 per persoon per nacht! Wanneer u twee nachten wilt overnachten krijgt u ook nog €5,- korting extra per persoon!

Boeken

Wilt u gebruik maken van deze actie? Vul dan bij stap twee (personaliseer uw verblijf) van het boekingsproces onder het kopje ‘speciale wensen’ de volgende actiecode in: Harde werkers actie

Boek hier uw overnachting

M.u.v. feestdagen en aankomstdagen vrijdag en zaterdag. Deze actie is geldig tot 30 april 2018 en kan niet geannuleerd worden.