6 & 7 mei: kunst- en cultuurweekend in Dalfsen

6 & 7 mei: kunst- en cultuurweekend in Dalfsen

28 april, 2017

In het eerste weekend van mei vindt het kunst en cultuurweekend in Dalfsen plaats! Het thema van het weekend is ‘Binnenste Buiten’. Tijdens dit weekend mag u een kijkje nemen in de keuken van de kunstenaar. In heel Dalfsen zijn dan verschillende kunstpunten te vinden. Ook bij De Barones! In onze tuin zijn verschillende werken van unieke kunstenaars te bewonderen. Maak van dit weekend iets moois: ga heerlijk fietsend of per auto langs de verschillende kunstpunten. Bij De Barones kunt u dan aanschuiven voor kopje koffie, een heerlijke lunch of diner! 

Bekijk hier de kaart met alle kunstpunten.

kunst en cultuurweekendKunstenaars in de tuin

Dit jaar vindt de 12e editie plaats van het kunst en cultuurweekend in Dalfsen. Tijdens dit weekend is De Barones kunstpunt 35. In onze tuin laten een groot aantal kunstenaars hun werk zien. Zoals de prachtige schilderijen en kunstwerkjes van keramiek van Henny van Eerbeek, glaskunst van Glasatelier Breekbaar en beeldhouwkunst, armbanden en tassen van STAR-art.

Bekijk hier welke kunstenaars er nog meer in onze tuin staan.

Weekend weg in het Vechtdal

Bent u kunstliefhebber? Kom dan naar Dalfsen in het eerste weekend van mei. Wilt u er direct een weekendje weg van maken? Boek dan een heerlijke hotelkamer in ons Hotel De Barones. Heerlijk slapen in onze comfortabele bedden, genieten van een uitgebreid ontbijt en overdag kunst bekijken in één van de mooiste omgevingen van Nederland: het vechtdal! Nieuwsgierig naar onze kamers? Bekijk hier de beschikbaarheid van onze kamers.