12 september: 5 gangen diner met topkok Gerwin Brand

12 september: 5 gangen diner met topkok Gerwin Brand

21 juni, 2017

Op 13 juni vond het eerste zeer succesvolle Green Dinner van meesterkok Gerwin Brand plaats. Het was een ontzettend leuke en lekkere avond. Gerwin kookte vijf gangen waarbij hij zich liet inspireren door de beste producten uit de streek. Vanwege het grote succes krijgt de avond een vervolg op dinsdag 12 september. Het aantal plekken is beperkt dus snel opgeven is vereist! 

De avond bij hotel en restaurant De Barones Dalfsen kost €100,- per persoon. Hiervoor geniet u van een complete culinaire avond. Op 12 september ontvangen we u met een sprankelend aperitief, serveren een uitmuntend vijf gangen diner inclusief geselecteerde wijnen. Vervolgens sluiten we af met koffie of thee met een huisgemaakte friandise.

In verband met de logistiek is het aantal plaatsen voor dit culinaire evenement gelimiteerd tot 24. Dus bent u nieuwsgierig naar koken met lokale ingrediënten en de filosofie over koken en eten van topkok Gerwin Brand? Geef u dan snel op voor de culinaire avond op dinsdag 12 september via 0031 (0) 6 36 03 65 42 of stuur een e-mail naar info@debaronesdalfsen.nl. We starten om 18:30 uur.

Over het 5 gangen event op 13 juni:

“Fantastisch genoten, wat een geweldige avond!” Dat zijn de woorden na afloop van het 5 gangen event wat onder leiding van meesterkok Gerwin Brand afgelopen dinsdagavond plaats vond in restaurant en hotel De Barones. Gerwin, pas 42 jaar, werkte in culinair hoogstaande sterren bedrijven in Engeland en Zwitserland onder leiding van Ramond Blanc: ondermeer gekookt voor Madonna, George Michael en Queen Elisabeth. Hij inspireert zich door de beste producten uit de streek te gebruiken waardoor je de optimale smaak beleeft.

Zo gebruikte hij voor deze avond op 13 juni de producten van Bij de Oorsprong, puur Vechtdal, van der Kolk, slagerij van Broekhuizen, zijn eigen verbouwde kruiden en werden alle gerechten begeleid met wijnen van de Reestlandhoeve. Gerwin Brand: “Graag zou ik nog veel meer mensen in Nederland inspireren met mijn manier van koken en kennis maken met gezond en duurzaam eten.” Wegens groot succes gaat dit Event een vervolg krijgen op dinsdag 12 september vanaf 18:30 uur. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen vrij dus wees er snel bij want vol is vol!

Opgave: info@debaronesdalfsen.nl