10-12 November: B-Mind Weekend bij De Barones

10-12 November: B-Mind Weekend bij De Barones

18 oktober, 2017

Wat is een goede gezondheid je waard? Wil je grenzen leren verleggen in een rustige, natuurlijke omgeving? Doe dan mee met dit lange weekend van B-Mind. Jerome Wehrens van B-Mind is gecertificeerd in de Wim Hof Methode. Naast deze methode heeft hij 26 van de belangrijkste technieken bestudeerd om je gezondheid te beïnvloeden.

De Zwolle Xperience van B-Mind

Het lange weekend is bedoeld voor mensen die hun grenzen willen verleggen, meer rust willen vinden, beter willen leren ademen en of hun gezondheid willen verbeteren. Dit weekend zal een intensief weekend zijn en mogelijk het beste dat je ooit voor je gezondheid hebt gedaan.

Quote deelnemer: “Ik was al lang op zoek naar ‘een wereld’ waar ik in balans ben. Mede dankzij jou heb ik dit weekend dingen gedaan er ervaren waardoor ik me echt voelde thuiskomen, rust en geluk heb ervaren. Ik begrijp niet alleen de Wim Hof methode beter maar heb ook ervaring gekregen die voor mij onbeschrijflijk waardevol zijn; dank je wel!”

Deelnemers komen in dit weekend in aanraking met de natuurlijke elementen, oefeningen en (nieuwe) technieken, die je naar een nieuw niveau zullen brengen van bewustzijn, controle en balans tussen lichaam en geest. Naast inspanning zal er ook voldoende aandacht zijn voor ontspanning. Leer de kracht van de geest te benutten in dit weekend!

Praktische info en inschrijven

Datum: 10 november – 12 november
Locatie: Zwolle, De Barones in Dalfsen
Aantal: max 16 personen
Kosten: 599 euro (Klik hier voor een kortingscode van 20%)

  • inclusief: eten, 2 overnachtingen in ons hotel en toegang tot wellness center
  • exclusief: drank, 1 persoonskamer toeslag (50 euro), consumpties wellness center

Wil jij je inschrijven voor deze succesvolle workshop die al jaren bij De Barones wordt gegeven? Meld je dan hier aan!