Vier uw feest in Dalfsen

Een unieke feestlocatie!

Woont u in Ommen, Dalfsen of Zwolle in Overijssel organiseert u een feest? Overweeg dan onze feestlocatie in het mooie Vechtdal. Hotel en Restaurant De Barones is het voormalige landhuis van Barones van Haersolte. Het ligt op het landgoed Gerner, middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal.

Een feestlocatie voor elk feest

Als u een feest wilt organiseren op onze mooie locatie dan volgt allereerst een gesprek. Samen met u overleggen we uw wensen. Wat voor soort feest wilt u geven? Een trouwerij, jubileum, kraam- of verjaardagsfeest? Of wilt u een 90’s party geven? Of misschien wel een ander origineel themafeest? Voor ons ligt hier de uitdaging. Wij helpen graag om elk feest precies naar wens van onze klant neer te zetten.

Heeft u de feestlocatie de hele dag nodig? Of slechts een dagdeel of juist de hele avond? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden verschillende arrangementen die we graag met u bespreken. Zo zijn er namelijk ook veel mogelijkheden op het gebied van hapjes, drankjes en diners. We bereiden de culinaire omlijsting van uw feest graag tot in de puntjes voor.

trouwlocatie dalfsen

Overnachten

Bij De Barones hoeft u  na een geslaagd feest niet naar huis. U kunt (samen met de gasten) blijven overnachten in ons gezellige hotel. In ons knusse familiehotel staan gastvrijheid en beleving centraal. Ons hotel ligt ook op Landgoed Gerner zodat u gemakkelijk lopend van het feest naar uw hotelkamer kan wandelen.

Bereikbaarheid

Of u nu uit Ommen, Dalfsen of Zwolle komt, onze feestlocatie in Overijssel is zeer goed bereikbaar voor uw gasten! We hebben voldoende gratis parkeerplekken op ons landgoed en we zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A28. Vanaf Zwolle is het nog 10 minuten rijden.

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar de feestlocatie van De Barones in Dalfsen? We nodigen u van harte uit om onze zalen eens te komen bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de sfeer in ons hotel en restaurant. Neem nu contact met ons op of via onderstaand contactformulier of maak direct een afspraak en bel 0529-435666.