De Barones

Drive-in

Drive-in menu

Geen zin om te koken? Kom naar de Barones Drive-in.

Bekijk ons afhaal menu en geef uw bestelling door per telefoon: 0529-435666. Alleen te bestellen op de dag van afhaal. De tijd van afhaal wordt besproken en u kunt de gerechten afhalen in onze Drive-in op het besproken tijdstip.

Openingstijden

De Drive-in is geopend vanaf 16.00 uur op vrijdag, zaterdag (tot 20.00 uur) en zondag (tot 19.00).

Boxen

Geniet thuis van de Barones!

Borrelbox

Begin het weekend met onze heerlijk gevarieerde borrelbox! Huisgemaakte soep met brood en dipsels, diverse soorten kaas en vleeswaren, huis gemarineerde spare-ribs en gehaktballetjes inclusief een fles wijn of 3 speciaal biertjes. (alcoholvrij is ook mogelijk). Met onze Barones borrelbox maak je echt het verschil!. Verras je vriendin, je ouders of geniet heerlijk zelf!

 

Bestellen

Bestel direct per mail: info@debaronesdalfsen.nl of bel naar 0529-435666. De borrelbox is royaal voor 2 á 3 personen en bedraagt € € 27,95 per box. Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

High tea box

Een hele middag genieten van de lekkerste hartige en zoete hapjes en passende thee. Bijkletsen met de buurvrouw, vriendin of lieve oma. Geniet van onze lekkernijen. Huisgemaakte soep, twee soorten wraps, quiche, scones met clotted cream, jam lemoncurd en diverse andere zoete lekkernijen. Samen met drie soorten losse thee voor thuis en dit alles verpakt in een mooie box.

 

Bestellen

Bestellen kan via: info@debaronesdalfsen.nl of bel 0529-435666. Prijs voor een high tea box voor 2 personen € 35,00. Uiterlijk 24 uur van te voren reserveren. Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag.