De Barones

Asperge drive-in

In bijzondere periodes komen de meest bijzondere ideeën tot leven en daarom introduceren wij op vrijdag, zaterdag en zondag de unieke Barones Asperge drive-in!

In samenwerking met Tuinderij van der Kolk, die het heerlijke witte goud verzorgd, gaan wij heerlijke aspergegerechten verkopen. Na reservering gemakkelijk af te halen bij onze Barones Asperge drive-in, waarna je thuis het gerecht enkel nog even warm hoeft te maken. Heel gemakkelijk, want we verzorgen alles in handige porties en verpakkingen! Kortom, genieten van al het heerlijks dat het voorjaar te bieden heeft én daarbij de huidige maatregelen in acht genomen.

In verband met de overweldigende vraag, kunnen wij helaas geen nieuwe bestellingen aannemen voor het Paasweekend! Wel kunnen wij uw reservering aannemen voor een ander weekend!

Asperge drive-in menu

  • Heerlijke aspergesoep (1 liter, € 7,75)
  • Asperges met aspergeham, krieltjes, ei en romige honingmosterdsaus (€ 14,95)
  • Asperges met gerookte zalm, krieltjes en fluweelzachte Hollandaisesaus (€ 15,75)
  • Een portie heerlijke asperges (+/- 400 gram, € 8,95)
aspergemenu

Openingstijden

De Asperge Drive-in is gedurende het aspergeseizoen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Reserveren

Uw bestelling doorgeven? Dat kan via het onderstaande contactformulier, via telefoon op nummer 0529 435 666 of per mail via info@debaronesdalfsen.nl. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot 14:00 op de gewenste afhaal dag! De asperge drive-in is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Afhalen is mogelijk tussen 16:00 en 18:00. Meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij informeren u graag. 

Maatregelen

Uit hygiënisch oogpunt nemen wij enkel pin betalingen aan. Onze pinautomaat wordt na iedere betaling gedesinfecteerd en wij houden ons daarbij aan de hygiënevoorschriften van het RIVM.