Winterarrangement

Het is alweer volop herfst in het Vechtdal! Wilt u nog even lekker genieten en door het Vechtdal wandelen of fietsen? Trek er dan op uit in het Vechtdal!

De herfst/winter leent zich perfect voor het maken van fiets- en wandeltochten. Daarna kunt u bij De Barones heerlijk genieten van een kop warme koffie of Chocolademelk bij de haard! De Barones heeft daarom een wintervoordeelarrangement samengesteld. Kom overnachten in ons comfortabele hotel en trek er overdag op uit. Wij voorzien u van de meest mooie fiets- en wandelroutes van de omgeving. Kortom, ontdek het Vechtdal tijdens een mini-vakantie!

Boek ons Winterarrangement en geniet van al het moois in de omgeving van Dalfsen.

Inhoud arrangement

• Twee overnachtingen op een Comfort tweepersoonskamer
• Schuif één avond aan voor het 2-gangen verrassingsdiner du Chef (voor- en hoofdgerecht op de eerste avond)
• Een uitgebreid ontbijt geserveerd op tafel
• Gratis parkeergelegenheid
• Gratis gebruik van Wi-Fi

U komt toch ook genieten van het Winterarrangement bij De Barones in Dalfsen?

Praktische informatie

Van oktober t/m maart betaalt u voor het arrangement slechts € 173,50 p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag, en slechts €159,50 p.p. bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag.

Let op, gezien de huidige coronamaatregelen is dit arrangement alleen te boeken op vrijdag en zaterdag!

Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoonsbezetting en exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief drankenconsumpties, tenzij anders aangegeven.

Het Winterarrangement is te reserveren tot en met 31 maart 2022.

Reserveren?

Direct uw Winterarrangement reserveren? Klik hier om een reservering te plaatsen of neem contact op via 0529 – 435 666 of .