Relax-arrangement

Kom even helemaal tot rust!

Nu de dagen kouder en natter worden is niets heerlijker dan af en toe even opwarmen en opladen tijdens een dagje sauna en wellness. Als u dit arrangement boekt krijgt u een hele dag toegang tot Sauna en Wellness Kontrast. Een saunacomplex dat op loopafstand van ons hotel ligt. Kom heerlijk tot rust in de verschillende sauna’s, trek een baantje in het zwembad en geniet van een uitgebreide massage. Na zo’n dagje relaxen kunt u de winter zeker aan!

Als u ons relax-arrangement boekt, krijgt u twee overnachtingen in ons knusse familiehotel. Zo kunt u die andere dag nog heerlijk gebruiken om het prachtige Vechtdal te verkennen. Wij beschikken over fiets- en wandelroutes die u door de mooiste bossen en langs de kronkelende Vecht leidt.

Relax-arrangement

  • Aankomst met koffie en huisgemaakte lekkernij
  • 2 Overnachtingen op een Comfort tweepersoonskamer
  • Inclusief heerlijk ontbijt
  • Fiets- en wandelroutes van de omgeving
  • Een 3-gangen “Menu du Chef’ op de dag van aankomst
  • Een dag entree bij Sauna en Wellnes Kontrast, gelegen op loopafstand van het hotel

Praktische informatie

Prijs voor dit arrangement: € 129,- p.p. op basis van een Comfort tweepersoonskamer. Liever een Royale kamer? Voor slechts € 10,- per nacht extra verblijft u in een Royale kamer! Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoons bezetting en exclusief € 1,25 toeristenbelasting p.p.p.n.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dit arrangement?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:
tel: 0529 – 435 666 e-mail: