Heerlijk Herfst arrangement

Geniet van de prachtige herfstkleuren in het Vechtdal. Kies een van de vele fiets- of wandelroutes en ontdek Dalfsen en het Vechtdal met het De Barones herfstarrangement. Daarna heerlijk genieten van een kop koffie of thee met een gebakje en ’s avonds aanschuiven bij een uitgebreid 3-gangen diner. Geniet dit seizoen van ons Heerlijk Herfst arrangement.

De Barones herfstarrangement

Het Heerlijk Herfst arrangement is inclusief:

  • Twee overnachtingen op een Comfort tweepersoonskamer
  • Ontvangst met een kop koffie of thee en een heerlijk gebakje
  • Twee keer genieten van een 3-gangen verrassingsdiner
  • Inclusief heerlijk ontbijt
  • Diverse fiets- en wandelroutes

Met dit arrangement voor 2 nachten kom je heerlijk tot rust. Liever jouw verblijf verlengen? Geen enkel probleem, vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Uitje in de herfstvakantie

Er is genoeg te doen in Dalfsen en de omgeving. Het Heerlijk Herfst arrangement is daarom ook een leuk uitje voor in de herfstvakantie. Een uitje in de herfstvakantie met kinderen? Bezoek hanzestad Zwolle, een van de vele zwembaden of musea of ga met zijn allen op Koesafari.

Praktische informatie

Van oktober t/m maart 2023 betaal je voor het arrangement slechts € 186,50 p.p. bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag en slechts € 190,50 p.p. bij aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag.

Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoonsbezetting, exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief drankenconsumpties, tenzij anders aangegeven. Tot 48 uur voor aanvang is het mogelijk dit arrangement kosteloos te annuleren of de aankomstdatum te wijzigen.

Reserveren?

Direct jouw Heerlijk Herfst arrangement reserveren? Neem contact op via 0529 – 435 666 of vul onderstaand contactformulier in o.v.v. ‘Heerlijk Herfst arrangement’.