Feest arrangement

Ben jij een feest aan het organiseren? Denk aan een verjaardagsfeest, een trouwfeest, een babyshower of misschien wel een kraamfeest? De Barones heeft prachtige zalen en een mooie tuin die zich perfect lenen als mooie feestlocatie. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van feest arrangementen. Heb je een ander idee voor een feest? Neem dan even contact met ons op! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verjaardagsfeest

Ben je binnenkort jarig? Hoop je dan de bijzondere leeftijd van bijvoorbeeld 25, 30, 40, 50 of 75 te bereiken? Of word je ‘gewoon’ 47 maar heb je besloten dat deze verjaardag bijzonder moet zijn? Vier je verjaardagsfeest dan bij De Barones in Dalfsen. In ons sfeervolle hotel en restaurant hebben we verschillende mooie ruimtes die perfect zijn om een mooi feest te vieren!

Lees hier meer over het verjaardagsfeest arrangement

Trouwen

trouwen dalfsenGaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kiest u voor altijd voor uw partner. Het leggen van deze bijzondere verbintenis willen jullie natuurlijk op een prachtige locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het landhuis De Barones ligt prachtig middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Elkaar het ja-woord geven kan in onze prachtige tuin en natuurlijk sluiten jullie af met een spetterend feest.

Lees hier meer over trouwen bij De Barones

Babyshower

Hoera! Je zus, vriendin of dochter is zwanger. Hoe leuk is het om dan een babyshower voor haar te organiseren? Een feestje waarin de zwangere dame helemaal centraal staat en nog even heerlijk kan genieten van de aandacht voordat de baby er is. De Barones is een hele goede locatie om een babyshower Dalfsen te vieren.

Lees hier meer over het babyshower feest arrangement

Kraamfeest

babyshower dalfsenBen je net moeder of vader geworden van een prachtig kindje? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie je kindje nu aan iedereen die je lief hebt laten zien. Lijkt het je alleen niet zo fijn om een tijdlang elk weekend vol te zitten met kraamvisite? Vier dan een kraamfeest! Woon je in (de buurt van) Dalfsen? Vier dan een kraamfeest Dalfsen bij De Barones. Wij verzorgen het complete feestje van begin tot eind.

Lees meer over het kraamfeest arrangement bij De Barones

Contact opnemen

Staat het feest arrangement waar jij naar op zoek bent hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! We bespreken je ideeën graag!