Happen en Trappen

Happen en Trappen

27 juni, 2022

Ben je op zoek naar een leuk uitje? Kijk dan eens naar Happen en Trappen. Een dag lang fietsen door het Vechtdal en genieten van heerlijke gerechten bij vier verschillende restaurants, waarbij je twee keer komt genieten bij De Barones.

Hoe ziet de dag eruit?

Jullie starten de dag met een kop koffie of thee en een gebakje bij De Barones. Hier ontvangen jullie een uitgebreide routebeschrijving en een fietskaarthouder.

Vanaf hier start jullie fietsroute. Hierbij fietsen jullie naar het volgende restaurant waar jullie kunnen genieten van een voorgerecht. De volgende stop is een heerlijke kop soep. Vanaf hier vervolgen jullie de fietsroute naar het volgende restaurant waar jullie kunnen genieten van een hoofdgerecht. Vervolgens fietsen jullie de laatste kilometers en komen jullie weer aan op het beginpunt en tevens de eindbestemming. Bij De Barones sluiten jullie de dag af met een heerlijk dessert op het terras of in ons sfeervolle restaurant, terugkijkend op een sportieve en gezellige dag.

Kenmerken van de route

  • De route is 52 kilometer
  • Eventueel is de route uit te breiden naar 54 kilometer, waarbij je langs de Sahara / zandverstuiving in Ommen fietst (een aanrader!)
  • Tijdens de route maak je gebruik van een oversteek pontje
  • Tip: wil je fietsen huren? Kijk dan eens bij IJsselbikes Verhuur

Hoe kan ik reserveren?

Wil je jouw fietsroute reserveren? Klik dan hier. We verwelkomen jullie graag!